Home Ljubav i moda Balenciaga patike za 600 evra!

Balenciaga patike za 600 evra!

by jelena
905 views

Demna je ubeđen da je odgovor da. Dizajner nas stavlja pred još jedan društveni eksperiment sa novom kolekcijom starih cipela. Da, baš tako – novom kolekcijom starih cipela.

Balenciagi nije strana „ružna cipela“, to im je, štaviše, zaštitni znak iako ovaj gigant nije izumeo pomenuti koncept, kako se često pogrešno percipira. Ružne patike ovoga puta ne samo da su postale ružnije, već su i uništene. Doslovce.
Kreativni direktor Balenciage novim potezom je internet ostavio u šoku. Ni brendu ni njemu nije prvi put da nas ostavljaju u šoku, to je ono što redovno rade, ali ovim potezom su nadmašili i sebe. Novo limitirano izdanje uništenih patika stiže u seriji od 100 pari, sa Balenciaga ispisom kao tragom od tempere po obodu i dostupne su u pretprodaji.

Nazvane Paris (?), patike su previđene da se nose čitavog života u slavu održivosti, što je nekakvom iskrivljenom logikom jedina normalna stvar u čitavom ovom potezu koji je, jasno je, mnogo više od istrošenog para patika, kao što je Balenciaga daleko od samo još jednog modnog brenda u nizu.

Patike dolaze u crnoj, beloj i crvenoj boji, a cene modela se kreću od 495 do 1850$ i Demna vrlo dobro zna da su njegovi fanovi spremni da je plate. Za stare patike.

Izvor: buro247.rs

You may also like