Home Zanimljivosti Muškarac traži od bivše devojke da mu isplati 9.000 dolara za troškove zabavljanja!

Muškarac traži od bivše devojke da mu isplati 9.000 dolara za troškove zabavljanja!

by jelena
1.202 views

Detaljna „lista za raskid“ kruži kineskim društvenim medijima

Jedan muškarac iz Šangaja nedavno je postao veoma „popularan“ u svojoj zemlji nakon što je od svoje bivše devojke tražio da mu nadoknadi sve troškove koje je napravio dok su bili u vezi.

Ovaj neimenovani mladić je navodno sastavio detaljnu listu troškova nastalih dok je izlazio sa ženom koja je potom raskinula sa njim.

Neobična lista sadrži stotine stavki, zajedno sa datumima i vremenima, kao i opise specifičnih troškova radi jasnoće. On je navodno svojoj bivšoj poslao spisak troškova kao dokaz novca koji je potrošio na nju tokom njihove veze, zahtevajući da mu ona nadoknadi štetu.

Detaljna „lista za raskid“ kruži kineskim društvenim medijima više od nedelju dana, izazivajući burne polemike među korisnicima. Većina njih izjavila je da je šokirana ne samo njegovim gestom već i njegovom sposobnošću da se seti svih ovih troškova iz višemesečnog zabavljanja. Kao što jedna osoba primećuje, kao da je svaki mali potrošen juan unapred zabeležio…

Lista je između ostalog uključivala i trivijalne troškove poput „dve flaše vode“, kao i značajnije troškove, poput brige o njenoj bolesnoj majci.

Jedan primer je večera za dvoje u restoranu. Pošto su oboje dobili jeli, on zahteva da mu žena nadoknadi 50% troškova.

Razočarani Šangajac je izračunao da je ukupno potrošio preko 72.000 juana tokom vremena zabavljanja, od čega bi ona trebalo da nadoknadi 60.147.025 juana (8.954 dolara).

Nejasno je da li je njegova bivša devojka pristala da mu išta vrati, ali opšta reakcija javnosti na njegov plan bila je negativna. Neki su ga nazvali osvetoljubivim, dok su drugi uvereni da je radio na listi troškova sve vreme zabavljanja, da bi je posle koristio kao tajno oružje.

Izvor: 24sedam.rs

You may also like