Home Životni stil Savršen letnji rođendan-šta je potrebno?

Savršen letnji rođendan-šta je potrebno?

by jelena
804 views

Svi mi, junska, julska i avgustovska deca, maštamo o savršenom rođendanu na otvorenom

Ako ćemo sa vama da budemo sasvim iskreni, moramo vam priznati da naši tekstovi nastaju iz različitih motiva. Nekada su teme aktuelne, nekada su deo našeg ličnog istraživanja, a nekada naprosto neki događaji iz privatnog života budu povod za novo pisanje.

Ove nedelje je u pitanju baš nešto sasvim lično. Svi mi, junska, julska i avgustovska deca, maštamo o savršenom rođendanu na otvorenom. Istina je, zapravo, da ako ste rođeni u junu i krajem avgusta, ne možete na to uvek računati, jer kiša veoma često bude neželjeni gost na vašem slavlju.

Jednog posebnog dana, svake godine, sve se vrti oko vas i nadamo se da to koristite; svojom odećom to možete istaći

Ipak, to nas ne sprečava da se svake godine spremamo i maštamo o idealnoj odevnoj kombinaciji za letnju žurku kraj bazena ili u nekom lepom vrtu, ili šta već od pejzaža jedan letnji rođendan može da ponudi.

Da se osećate kao milion dolara
Jednog posebnog dana, svake godine, sve se vrti oko vas i nadamo se da to koristite; svojom odećom to možete istaći. To je vaš praznik i za razliku od svih ostalih proslava – pravila formirate samo vi. Tako je jedino u redu, a vaš izgled trebalo bi da doprinese vašoj nameri da se osećate najbolje moguće – bilo da se radi o toj posebnoj košulji koju izvadite iz ormara samo nekoliko puta godišnje, bilo da ste odlučili da se častite parom cipela za koji ste žrtvovali celu jednu platu i bez obzira na grižu savesti osećate se kao milion dolara.

Pošto smo sa vama ovog leta i u ovim slatkim mukama, predlažemo nekoliko naših inspiracija koje će vam pomoći da odaberete svoju rođendansku odeću i izdvojite se iz mase, baš kao što bi i trebalo.

Upotpunite svoj izgled torbom koja donosi blještavilo boja ili sunčanim naočarama koje ostavljaju utisak

Par nedelja pred vaš rođendan moglo bi se dogoditi da vidite neki genijalan komad odeće. Tada ste u stanju da pomislite kao su bogovi ciljane reklame pogodili baš vaše najslabije mesto.

Pomislićete u tom trenutku kako se nijedna proslava ne može organizovati bez tog savršenog kimona koji će lepršati za vama dok veselo čavrljate sa zvanicama. Ako se tako usredsredite na nešto, može doći velikog razočaranja ako željeni predmet ne bude baš ono što ste zamislili, bez obzira što je verovatno dobar na milion drugih načina.

Poenta je da idealan komad odeće za rođendan ne postoji. Onaj pravi ćete prepoznati tako što će kliknuti u kombinaciji s vašim omiljenim farmerkama i magično će kreirati savršen izgled za sva pića na krovu ili večere na terasi koje mi, srećni ljudi, za letnji rođendan imamo.

Šešir i haljina
Kada su temperature visoke, haljina je vaš najbolji izbor za jednokratnu odeću, a ako vam je rođendan leti, velike su šanse da će to biti savršen odabir, kako za noć tako i za dan.

Slip haljina, koja je čest izbor za ovu letnju sezonu, mogla bi biti dobitna kombinacija ako je vaš odabir neki glamurozniji šmek, od krovne terase koju ste morali da rezervišete tri nedelje unapred do omiljenog restorana za posebne prilike.

Ako je vaš odabir doručak na travi ili bilo koji tip izleta u prirodi, pobrinite se da vam bude pre svega udobno i da vam besmisleni detalji oko odeće ne pokvare dan koji je savršen već zato što je vaš. Dovoljna će biti jedna dugačka i efektna ešarpa koja će, ako povetarac bude radio u vašu korist, biti efektan detalj da vas postavi u centar pažnje. Dobar odabir je i šešir koji će, kada se zabava zahukta, lako naći svoje mesto zaboravljen negde uz put ili će, s druge strane, biti vaš veran saputnik ako uporno sunce bude dosledno u nameri da vam obeleži dan na otvorenom.

Kada su temperature visoke, haljina je vaš najbolji izbor za jednokratnu odeću

Višnjica na vrhu bilo kojeg autfita su dodaci koji se slažu s njim, a za vaš rođendanski autfit mogu biti baš upečatljivi jer – to je draž letnjih proslava.

Upotpunite svoj izgled torbom koja donosi blještavilo boja ili sunčanim naočarama koje ostavljaju utisak.

Cipele za ples
Najbolje za kraj su – cipele u boji. Bez mnogo izdvajanja iz budžeta leti možete imati neobične i zabavne cipele za samo jednu priliku. Dodajte malo boje u svoj letnji dan, makar kroz veseli par sandala ili baletanke za lagano kretanje i, ako stvari krenu u dobrom pravcu, i plesanje, što da ne.

Bez mnogo izdvajanja iz budžeta leti možete imati neobične i zabavne cipele za samo jednu priliku

Ono što je važnije od sve naše priče o odeći je da se dobro provedete i proslavljate svaku godinu koja dolazi, kao i onu koja je za vama, jer život je dar koji je dat samo odabranima i treba ga ceniti i radovati mu se kao i svakom dragocenom poklonu.

Izvor: tosamja.media

You may also like