Home Ljubav i moda 4DFWD patike, najnoviji adidas model

4DFWD patike, najnoviji adidas model

by jelena
1.105 views

Osluškujući potrebe i komentare sportista širom sveta, brend adidas dizajnirao je 4DFWD model patika sa željom da trkačima pruži potpuno novo iskustvo u trčanju. Posle 17 godina prikupljanja informacija od onih koji svakodnevno trče i uz pomoć revolucionarne 3D tehnologije štampanja, na tržište je stigla patika dizajnirana za sve one koji žele da trče još dalje.

Upoznajte 4DFWD patike, najnoviji adidas model namenjen trkačima


Jedinstveni 3D đon sa pažljivo kreiranom mrežastom konstrukcijom i PRIMEKNIT gornjište čine 4DFWD model posebnim. Posle dugog ispitivanja i testiranja modela, nastala je finalna mrežasta konstrukcija. 4DFWD patika među prvima u svetu ima tehnologiju koja omogućava jednostavno prilagođavanje đona stopalu, ali najrazličitijim podlogama na kojima se trči. Ova patika je dizajnirana tako da vertikalni pritisak koji pravimo tokom trčanja transformiše u horizontalnu snagu, pomerajući na taj način granice trkača.

Upoznajte 4DFWD patike, najnoviji adidas model namenjen trkačima


Ova inovacija u dizajnu đona pruža više udobnosti u odnosu na prethodne 4D generacije koje je brend adidas izbacivao u proteklim godinama. Novi model generiše čak 3 puta više kretanja napred, a kočna sila koju trkači osete tokom trčanja smanjuje se za 15 odsto, dok rastegljivo PRIMEKNIT gornjište napravljeno od recikliranog poliestera savršeno prianja stopalu i omogućava prozračnost, pružajući lagan osećaj na nozi.

Upoznajte 4DFWD patike, najnoviji adidas model namenjen trkačima

(фото 3)
4DFWD model dostupan je u adidas i Sport Vision radnjama, a postoje dve kombinacije boja. Ženski model dolazi u svetlijoj nijansi sa narandžastim detaljima i prepoznatljive tri crte u crnoj boji, dok je muški model u crnoj boji sa zelenim color block detaljima.

You may also like