Home Zanimljivosti Patka-maratonac!

Patka-maratonac!

by jelena
465 views

Ovaj je postao viralan, zaokuplja pažnju korisnika društvenih mreža i stiče simparije širom interneta i sveta. Jer jedna mala patka je uspela da “istrči” ceo maraton ….

Prošle godine, Vrinkle the Duck je dospela na naslovne strane zbog svog sjanog debija u trčanju na maratonu u Njujorku (Njujorški maraton, novembar 2021.) . I izgleda da to nije bila poslednja trka odvažne patke.

Pre samo nekoliko dana brza patka je istrčala još jedan maraton, a ovoga puta čak je osvojila i medalju. U svojim prepoznatljivim “crvenim patikama”, stvorenje sa crvenkastim stopalima istrčalo je svoj put do pobede, čak je dalo izuzetan nalet na pri kraju staze kako bi se “izborilo finiš pobedu”.

Ovaj video je podelio Seducktive na Instagramu a simpatična patka se zove Vrinkle

Slatka patka trkačica pridružila se trci kao specijalna gošća na maratonu Kids 1K maratonu na Long Ajlendu, a njen sjajan nastup dočekan je sjajnom medaljom sa logotipom događaja. Bila je srećna što je pokazala svoju novu nagradu, tako da je Vrinkle brzo uzela pobednički krug sa svojom medaljom

Prema kanadskom časopisu Running, Vrinkle je napravio svetski rekord za patke od 18 minuta i osam sekundi u Kids 1K maratonu.

Video youtube korisnika Seducktive pregledan je više od 203 puta

Izvor:Zanimljivostidana.com

You may also like