Home Životni stil Francuska salata koja menja ceo obrok

Francuska salata koja menja ceo obrok

by Irena Marinković

Sastojci:

  • 250 gr kuvane govedine ili junetine
  • vezica mladog crnog luka
  • veća paprika babura
  • kiseli krastavac
  • veza rotkvice
  • 100 gr skuvanog pirinča
  • 100 gr majoneza
  • jedna čaša kisele pavlake
  • malo limunovog soka
  • mirođija
  • so
  • peršun

Priprema:

Papriku i krastavac iseći na štapiće, kuvano meso najbolje iseći na kockice, rotkvice i mladi luk na što sitnije kolutove. Potom u smesu dodati obaren pirinač i soli po ukusu, lagano nanovo izmešati i potom dodati majonez i pavlaku. Kada i to izmešate kao dekoraciju i dodatak ukusu dodajte malo seckanog peršuna i mirođije.

Pre služenja salatu držati u frižideru.

You may also like

Ostavi komentar